Двубоят между Гранада и Атлетик Билбао бе прекъснат в 20-ата минута

...
Двубоят между Гранада и Атлетик Билбао бе прекъснат в 20-ата минута
Коментари Харесай

Отложиха мач в Ла Лига заради смърт на трибуните

Двубоят сред Гранада и Атлетик Билбао бе прекъснат в 20-ата минута заради потребността от незабавна здравна помощ за почитател на трибуните. По-късно стана ясно, че ентусиастът, който е получил кардиореспираторен арест, е умрял. Поради тази причина дуелът бе отсрочен. 

„ Ла Лига и двата клуба се споразумяха да преустановят мача заради гибелта на почитател на " Лос Карменес ". Атлетик Билбао дълбоко съжалява за събитието и изпраща съболезнования до фамилията му “, написаха от Атлетик Билбао.  

Вратарят на баския отбор Унай Симон уведоми съдията за протичащото се и мачът незабавно беше преустановен. Лекарите от двата клуба отидоха на място, с цел да се намесят, само че мигове по-късно се върнаха по своите скамейки, до момента в който въпросният фен продължи да бъде обслужван от дежурния доктор. 

След няколко минути очакване и неустановеност двата тима се насочиха към тунела на съблекалните, следвайки напътствията на съдийската бригада. 

По време на случая отборът на Ернесто Валверде водеше с 1:0 в резултата, с помощта на гол на Иняки Уилямс в 6-ата минута.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР